مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

آماده باش اورژانس ۱۱۵ مشهد | گروه‌های حساس حتی‌المقدور امروز از کولر آبی استفاده نکنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۴۷۰۱
  • ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۳
آماده باش اورژانس ۱۱۵ مشهد | گروه‌های حساس حتی‌المقدور امروز از کولر آبی استفاده نکنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۲)
مدیر روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ مشهد از شهروندان خواست با توجه به گرد و غبار هوا، حتی‌المقدور از کولر آبی استفاده نکنند.

 محمد علیشاهی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره  به ورود ذرات گرد و غبار به شهر عنوان کرد: همکاران ما در تمامی پایگاه‌های اورژانس مشهد آمادگی ارائه خدمات را به شهروندان با علائم تنگی نفس خواهند داشت.

وی ادامه داد: البته اینگونه نیست که شهروندان ضمن تماس بگویند ما بخاطر گرد و غبار نفس تنگی گرفته ایم؛ بلکه همکاران ما می‌توانند براساس علائمی که بیمار عنوان می‌کند تشخیص دهند بیمار تنگی نفس و مشکل قلبی، به چه کمکی نیاز دارد.

علیشاهی خواستار آن شد که سالمندان، کودکان و گروه‌های حساس با سابقه بیماری‌های قلبی و عروقی و آسم، منزل را ترک نکنند و سایر افراد از ماسک استفاده کنند. وی همچنین توصیه کرد استفاده از کولر آبی با توجه به عمل پمپاژ و به داخل کشیدن ذرات گرد و غبار کمتر مورد استفاده شهروندان قرار گیرد.

آماده‌باش اورژانس در مشهد| مردم از ٢ ماسک استاندارد یا فیلتردار استفاده کنند

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با بیان اینکه مرکز اورژانس پیش بیمارستانی جهت ارائه خدمت سریع به بیماران قلبی و تنفسی در حالت آماده‌باش قرار دارد، گفت: مردم از خروج‌های غیر ضروری از منزل پرهیز کنند و در زمان خروج ضروری از ٢ ماسک استاندارد یا فیلتردار استفاده کنند تا گرفتار آلودگی هوا نشوند.

دکتر علی یزدانی در خصوص مراجعات به اورژانس به دلیل گردوغبار امروز مشهد اظهار کرد: تاکنون مراجعه‌ای برای مشکلات تنفسی به اورژانس نداشته‌ایم. مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی جهت ارائه خدمت سریع به بیماران قلبی و تنفسی در حالت آماده‌باش قرار دارد.

وی توصیه کرد: بیماران قلبی و تنفسی و بیماران خاص و سالمندان در زمان آلودگی هوا از منزل خارج نشوند. به سایر افراد جامعه نیز توصیه می‌کنیم که از خروج‌های غیر ضروری از منزل پرهیز کنند، زیرا آلودگی موجب بروز مشکلات عدیده می‌شود.

یزدانی افزود: همچنین به افراد سالم در زمان خروج ضروری از منزل نیز توصیه بر استفاده از ٢ ماسک استاندارد و یا فیلتردار داریم تا گرفتار آلودگی هوا نشوند، آن هم در شرایطی که همزمان این مشکلات را شاهد هستیم و باید مراقبت‌های بیشتری در این خصوص داشته باشیم. از باز کردن درب و پنجره‌ها و روشن کردن کولر که موجب ورود هوای آلوده به داخل منزل می‌شود خوداری شود.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این نکته بسیار مهم باید مورد توجه تمامی شاغلان به ویژه کسانی که مبتلا به بیماری‌های قلبی، ریوی و مشکلات تنفسی هستند، قرار گیرد. نکته مهم دیگر اینکه شاغلان فضای ایمن در محل کار خود را با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، حفظ فاصله اجتماعی و داشتن تهویه مناسب ایجاد کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->